Dienstverlening FourVision HR Plus

Support

Wij leveren support of rechtstreeks of via uw partner. Voor alle vragen op het gebied van Dynamics AX HRM ondersteunen wij u waar mogelijk. Additionele wensen worden door ons, als Dynamics AX HRM specialist, opgepakt en uitgevoerd. Dit alles met volledige duidelijkheid vooraf. Wie voert welke werkzaamheden uit? Wie is waarvoor verantwoordelijk? Hoe wordt er met acceptatie en accorderingen omgegaan? U weet op voorhand waar u aan toe bent.

Maatwerk

Indien gewenst kan de bestaande standaard functionaliteit van Dynamics AX HRM worden uitgebreid door de specialisten van FourVision HR Plus. Zij verstaan de taal van de HRM afdeling en kunnen de behoeften direct omzetten in functionaliteit.

Verzorgen van interfaces naar verloners

Zorgen dat de verloning goed werkt, onder de verantwoordelijkheid van FourVision HR Plus.
Graag willen klanten de bestaande verloner handhaven. Dat willen wij ook. In sommige gevallen wenst men toch over te gaan naar een grotere verloner vanwege betrouwbaarheid en continuïteit. In dat geval is FourVision HR Plus degene die ervoor zorg draagt dat de verloning via Dynamics AX HRM goed gaat werken. Leveranciers zullen niet over de hoofd van de klant met een vinger gaan wijzen. Daar staan wij tussen.

Maken van klantspecifieke rapportages

Realisatie specifieke rapportages, bijv. personele begrotingen. Komt u er niet uit bij het maken van specifieke rapporten, dan kunnen wij u te allen tijde ondersteunen bij de realisatie van rapportages. Als Dynamics AX HRM specialist hebben wij het beste inzicht in de tabellenstructuur van de HRM modules.

Maken van koppelingen naar (externe) systemen

Vaak is de HRM module gekoppeld met andere oplossingen. Wij kunnen ervoor zorgen dat:

  • De vereiste gegevens via interfaces naar deze systemen worden verzonden,
  • De ontvangen data weer goed in Dynamics AX HRM gaan landen.

Ondersteuning bij nieuwe releases

Bij het in gebruik nemen van HR Plus zijn er vaker meerdere models van andere ISV’s in gebruik. Wij kunnen u volop ondersteunen bij het installeren van de HR Plus models mocht u er even niet meer uitkomen.

Ondersteuning van uw applicatiebeheerder voor Dynamics AX HRM

Bij afwezigheid van de huidige applicatiebeheerder voor de HRM module, of wordt de werkdruk net even te groot, dan kunnen wij een aantal taken eenvoudig overnemen zoals users aanmaken, rollen aanpassen, schermen wijzigen.

On site ondersteuning voor uw HRM afdeling

Heeft de HRM afdeling even extra handen nodig om de werkzaamheden goed aan te kunnen, dan kunnen wij deze goed leveren. Onze specialisten kennen de werkzaamheden van de HRM afdeling en zijn direct inzetbaar.